четвъртък, 17 декември 2009 г.

Бенките-1


Първо проверете дали лицето си за всички молове, и след това потърсете в диаграмата по-горе да се определи броят (а), които са най-близката среща с бенки на лицето си. Обикновено, молове само притежават значение за вас, ако те са известни и те са само един. Ако лицето ви, ако изцяло на петна, акне или "малко" къртици, те не се броят. Когато сте установи коя позиция съответства на бенка на лицето си, погледнете нагоре значението, изброени по номера по-долу.

Позиция от 1 до 3

Като дете, вие сте малко непокорни и свободен дух. Вие имате вродена творчеството и работи най-добре, когато се дават свобода на действие. Като цяло, си началници като avante Garde си подход към живота. Ако имате мол тук, вие сте в много добра в бизнеса и са си шеф, а не работят за някого. Какво е обещаваща е, че имате късмет да си шеф.

Позиция 4

Вие сте импулсивен човек, често действа с пищна украса, която ви дава харизма и пенливо личност, но може да бъде трудно, когато има прекалено много мнения. Вие склонни да се спори доста, но никога до мястото на провеждане яд. Тази тенденция моловете да ви дам взривни нрав и да решите да го премахнете, ще откриете себе си все по-спокоен и в мир със света.Позиция 5 А мол над веждата показва, че там е богатството късмет в живота ви, но вие ще трябва да го спечелите и работят по-трудно, отколкото повечето хора. Всички приходи направите трябва внимателно да се държат като има хора, които са ревниви от вас, които могат да се опитват да ти говори сладки в раздяла с богатство. Бъдете предпазливи на тези, които се опитват да ви интерес да богати-бързо схеми. Ако имате мол тук, това не е препоръчително да бъде прекалено доверчив на другите. Следвайте инстинктите си и да бъдат предпазливи. И никога не позволи на други хора да контролирате своите финанси.

Позиция 6

А мол тук показва, интелект, креативност и умение като художник. Вашият художествен талант може да Ви донесе богатство, слава и успех. Той също така показва богатството късмет, но това може да се реализира напълно, ако следваш сърцето си, а не се придържаме към традиционните средства за вземане на един живот. Успехът ще дойде, ако сте смели.

Позиция 7

Къртиците под вежди посочват аргументи в рамките на разширеното семейство, което да ви мъка и нещастие. Това ще засегне вашата работа и препитание. Препоръчително е да се разрешат някакви разлики сте с близките си, ако искате мир на ум да се движи напред.

Позиция 8

Това не е много добра позиция за мол. Вашето финансово положение ще бъде постоянно под напрежение поради тенденцията към преразход. Можете също така да има склонност към хазарта. Единственото нещо, което ви трябва да знаете кога да спрете. Междувременно, някой с мол тук има тенденция да флиртува с представители на противоположния пол, както и с един и същ пол. По-добро да е малко претенциозните, където упражнява своя чар, или може да получите в беда.

Позиция 9

Това мол позиция предлага на сексуалното и други проблеми. Това е жалко и моля ви се препоръчва да се отърве от него. Тя носи молитва на неволи и парад на проблемите.

Позиция 10

А мол тук точно под носа показва отлични потомци късмет. Вие сте заобиколен от семейството през цялото време и ще има много деца и внуци. Имате подкрепата на тези близо до вас и ще бъде материално, така и емоционално изпълнени.

Позиция 11

Къртиците тук показват тенденция да се поддадем на заболяване. Това е добра идея да има този мол отстранени особено ако тя е голяма, тъмен цвят на мол. В противен случай използвайте много фондация, за да го покрие.

Позиция 12

А тук мол предсказва една успешна, но също и много балансиран живот. Вие вероятно ще бъдат не само богатите, но и като символ. Но въпреки че всеки има възможност да живее високо живот, вие ще имате отговарят дома и семейния живот, както добре. Жени с къртици тук са особено щастлив и са склонни да бъде красив и чаровен, както добре.

Позиция 13

Вашите деца ще бъде голям тревожи в живота си. Вашите отношения с тях, не е добро. Има много какво можеш да направиш за това, освен да научите някои толерантност.

Позиция 14

А тук мол предлага уязвимост на храна, която може да бъде голям проблем в живота си. Може да имате алергии срещу определени храни или може просто да се яде прекалено много.

Позиция 15

Вие сте човек винаги в движение и непрекъснато обновяване и препроектиране на къщата си. Обичаш ли да се запознаят с нови неща и виждам нови места. Вие не сте щастлив, ако остане на едно място за дълго. Вие се ползват за пътуване и приключения, и са много наблюдателни очи.

Позиция 16

Вие трябва да бъдете внимателни, когато става въпрос за хранене, а също и когато става въпрос за сексуалния си живот. Това са си двата най-големи проблеми. Вие склонни да имат тегло въпроси, които могат да ви депресиран. Да се радвате на романтика, понякога с повече от един човек, а защото сте човек с малко морал, ще се чувстват виновни за това и това ще доведе много стрес.

Позиция 17

Вие ще бъде някой от големите социални известност. Вие сте активни на социалната сцена и отлично на разговора. Налице е тенденция да се превърне bigheaded за вашия успех, който би могъл да загуби ти си добро име. Това ще ви засяга дълбоко, защото ви привлека Вашето доверие и си заслужава самостоятелно от това, което мислят другите за вас.

Позиция 18

Вие сте човек винаги е в движение. Има много неща за пътуване в чужбина на живота си, но трябва да вземете допълнителни грижи всеки път, когато пресичат много води, като Ви моля предпочита да стои в къщи.

Позиция 19

Имате пари късмет и много добри приятели, така че това е добър мол да има. Вашата слабост е, че са склонни да се поддадем на чара на противоположния пол. В живота си, той е това, което може да получите в гореща вода, така че да си хладен плам!

Позиция 20

А мол тук може да бъде много щастлив или много нещастен. Ако имате мол тук, са предназначени както за екстремни слава или лишаване от граждански права. Имате голям усет за творчество и също са високо интелигентни, но таланта си може да се използва за добро и лошо. Ти не си човек да бъде с trifled за вас не са лесна работа и не прости и да забрави лесно. Този мол е марка на някой, който ще остане в историята като велик или или като тиранин.

Позиция 21

Това е една добра мол, тъй като той предполага, какво да ядат и пият през целия живот. Този мол също така носи слава и признание.

Позиция 22

Твоят живот е винаги щастливи и нещата гладко за вас. Вие също може да се превърне в спортен суперзвезда, ако имате страст към него. Къртиците в края на веждите също предполагат лице на власт и сила, така че ако сте изпълнителен директор на дружеството, ще направи много добре.

Позиция 23

Вие имате високо IQ, и вие сте така мозъка умни и умен. Вие имате силно развит инстинкт оцеляване и ще доведе до смислен и дълъг живот. Вие ще бъде активен до много напреднала възраст и ще има приятели и семейството си около себе си до самия край.

Позиция 24

Ще постигнете слава и богатство в младите си години и се препоръчва да се използва това време, за да защитите възраст, тъй като хората с бенки тук са склонни да имат harderlife като те ще получат по-големи.


Позиция 25

Вие ще се радват на добро благосъстояние и късмет признание, но бъдете внимателни на крайностите. Стой си в традиционните нагласи и ще имате дълъг и плодотворен живот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи

Архив на блога