неделя, 24 януари 2010 г.

Алое Вера -Изцеление


Алое вера "Алое", в много древни цивилизации, в продължение на векове, тъй като от известно и лечебната сила на различни заболявания и проблеми с кожата е ефективна инсталация. Реномирани изследователи и археолози в момента, в който Джордж Ebers, въз основа на репутацията на този завод е твърде стар до 3500 години преди Христа е наследил от папирус открити. Папирусът листа, както и докладите на информация относно физически средства за защита са намерени. В историята, гръцки и римски лечители в Аристотел, Александър Велики като ранени войници, колкото е възможно по-скоро за възстановяване в Индийския океан на остров Socotra улавяне убеден, че, както и все още е "път на коприната" идва известен като дълго пътуване до най-търсените продукти сред алое е са лятото се намира. Дори и като се има предвид възможността на технологиите, така че днес са идентифицирани с тази в мумията на фараона египетските пирамиди са били използвани в алое. Живот в епохата на фараоните, Алое е предявен и използвани от Йемен, кожата и тялото е установено, че е прясно.







Алое вера (Aloe) растение се състои от 3 основни части: черупката на листата, жълт и течен слой гел. Около 4 годишно След като сте зрели листа екстракт, в гел и външната обвивка е 100% натурален самолечение вода се превръща във водата.






Алое вера, особено по отношение на тъкан и имунната система е от полза. Алое, стомашни язви, нарушения в храносмилането, хемороиди, диария, запек, умствена умора, мигрена, акне, гъбички, псориазис, артрит, инсулт, болест, умора, разсеяност, диабет, Бехчет болест, болести на жените, млн., нараняване, навяхвания, ревматизъм, заболявания на мускулите, на остеопороза, разширени вени, импотентност, всички видове рак и много други болести, е също от полза и положителните резултати са били получени в лабораторни условия днес.
Много учени да се определя за алое. Две от тях ще се прехвърли на мнение тук.

А Западна учен заяви, че:

"Човечеството не може да се откаже от четирите природни храни са: пшеница, грозде, зехтин и алое. Пшеница, подхранват хора. Грозде, дава на хората на духа на ентусиазъм. Олив, в съгласие дава. Алое е изцеление на тялото ".

Югоизточна Азия политик заяви, че алоето е за:

"Дълготрайни силата на гладно период, който ми помогна в моя питам, моята вяра в Бога, моя скромен начин на живот, аз моите пътувания, открити в Южна Африка Алое Вера моят съвет."

Индианци племена, живеещи по на рак. Това алое натрупани от полза. Но ние живеем в информационната епоха, история на света, са свидетели на най-замърсените период. И мръсна природа на тази верига, както и пряко засяга хората. Замърсяването на околната среда на хора информационната епоха са акции, както следва: Химически отпадъци, радиоактивни вълни, сезонни разваляне, материална и духовна трудности, в резултат на хормони в растителната храна се губят сила в човешкото тяло. Когато ти хлабав на болестта е уловена ера с посочените по-горе фактори. Здрави клетки, вече не могат да се справят с вредните токсини и статут на болестта е да се яде. Това е, когато човешкото тяло за въздействието на Алое Вера е много голям.







Alov Вера минерали в


Мед, цинк, манган, калций, калий, натрий, хром и Magnezyum'dur.








Alov Вера витамини в


ВИТАМИН А: клетките от свободните радикали (прах, микроби, мазни храни, др.) Защитава. За кожата, косата, очите да има положителен ефект.
ВИТАМИН В1-: Производство на енергия и позволява растеж на тъканите. Отпуска мускулите и нервната система работи.
ВИТАМИН В2-помогнат орган в развитието и растежа.
ВИТАМИН В6-: позволява образуването на хемоглобин и анти-въпроса. Нарушения на имунната и нервната система е много важен въпрос.
ВИТАМИН В12-: клетъчния растеж на клетките в folicasidin'in помага.
ВИТАМИН C: Най-важното анти-оксид (вредни вещества от) е вещество. Голям принос за премахването на болестта е налице.
Е-ВИТАМИН: клетъчните мембрани ви предпазва от всички болести, нарушени и отслаби растежа на клетките и позволява многократно подновяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи